eindverslag

 

  • Wat heb je geleerd?

        Ik heb geleerd beter om me heen te kijken wat kunst en cultuur betreft. Heel veel dingen waar je al super vaak langs bent gefietst of gereden die me nog  

        nooit opgevallen waren vallen nu ineens op. Je ziet ook veel meer inspirerende dingen om je heen, wat je eerst helemaal niet zag.

  • Wat heeft jou het meest verrast?

       Het culturele uitstapje naar Leeuwarden heeft mij het meest verrast. Ik kom zelf best wel vaak in Leeuwarden maar had me nog nooit echt in verdiept wat 

       voor kunstige en culturele bezienswaardigheden er waren. Na dit uitstapje ziet Leeuwarden er een stuk specialer uit in mijn ogen.

  • Ben je in deze periode andere dingen gaan waarderen? Is je smaak veranderd?

       Mijn smaak is niet zo zeer veranderd. Maar ik heb wel meer waardering gekregen voor mijn omgeving, omdat ik nu pas zie wat er allemaal te bekijken is en

       welke geschiedenis en cultuur mij omgeving heeft.

 

  1. kunstroute: Met de kunstroute ben ik te weten gekomen wat voor kunst en cultuur er in Ferwerd allemaal is, ik verbaasde me erover hoeveel dingen ik niet eens wist dat bestond in mijn dorp.
  2. fotografie: Ik had me nog nooit echt verdiept in de manieren waarop je foto's kunt maken met lichtinval e.d., want meestal neem ik gewoon snel een foto en klaar is kees. Door deze opdracht ben ik gaan leren hoe je met foto's kunt spelen. Ik vond dit heel leuk om te doen.
  3. kunstbende: Ik vond deze opdracht heel leuk om te doen, omdat het een vrije keus was. Dus je ideeën konden heel breed zijn.

 

 

Ik vind het leuk en leerzaam om het vak CKV te volgen, bedankt voor de leuke lessen!

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb